Zonnepanelen: duurzaam besparen.

Uw huidig elektriciteitsverbruik opwekken uit zonnestroom is natuurlijk fantastisch. Het is dan wel belangrijk dat het juiste systeem op uw woning of bedrijf geïnstalleerd wordt.

Wij leveren en plaatsen alleen zonnepanelen van de top vijftien merken in zonnepanelen. De combinatie met de omvormer die gekozen wordt is essentieel voor een goed werkend systeem. Wij ontwerpen uw installatie met Solar Design software ontwikkeld door de TU Delft. Door de uitgebreide schaduw analyse en de oriëntatie en dakhoek van uw woning kunnen we de verwachte opbrengst van uw zonnepanelen zeer accuraat berekenen. 

We volgen de ontwikkelingen in markt op de voet en zorgen er zo voor dat onze klanten altijd genieten van de nieuwste technieken en materialen die op dat moment beschikbaar en betaalbaar zijn.

10 jaar een heldere unieke netto opbrengstgarantie in kWh biedt zekerheid

Productgaranties op onderdelen van een systeem zijn leuk, maar uiteindelijk draait het om de prestaties van het totale systeem. Greentastic biedt in samenwerking met fabrikanten en de stichting Zonnegarant een kWh-garantie. Als er minder kWh is opgewekt dan op voorhand is gegarandeerd, wordt het verschil in euro’s uitgekeerd. Uw investering loopt dus geen enkel risico.

Investering en financiering

Zowel voor de particuliere klant als de zakelijke klant bestaan er aantrekkelijke nationale regelingen.

Zakelijk kan er bij aanschaf van zonnepanelen gebruik gemaakt worden van de EIA, MIA en voor de grotere systemen de SDE+ subsidie. Particulieren krijgen van de overheid de mogelijkheid om de BTW van hun zonnepanelen terug te vragen en bestaat er een zeer aantrekkelijke duurzaaamheidslening. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Wij regelen alles voor u van A tot Z!

 

Prijsvoorbeeld:

Als u de kosten voor uw zonnepanelen mee kunt nemen in de hypotheek zal de meerprijs voor uw zonnestroom systeem gemiddeld €11.25 per maand zijn

Systeem kenmerken:

12 Suntech 305 Wp Full Black Half Cell zonnepanelen , Goodwe 3600 1 fase omvormer, Solarstell onderstel. Capaciteit 3.660WP

Gemiddelde netto terugverdientijd 5,1 jaar berekend naar de huidige energie tarieven/wetgeving.

Na installatie zijn de kosten voor elektriciteit in uw woning nul euro.

Het Suntech STP305S-20/Wfhb Hypro is een 120-cels monokristallijn zonnepaneel met Half Cell technologie. Dit unieke cel ontwerp zorgt voor minder weerstand in het paneel wat resulteert in minder verlies. Het paneel heeft een vermogen van maar liefst 305Wp en een positieve vermogenstolerantie van 0 -+5. Daarnaast bezit het alle belangrijke certificaten en keurmerken, heeft het een vermogensgarantie van 25 jaar en een productgarantie van maar liefst 12 jaar. De Suntech 305 HyPro is hiermee een hele interessante keuze in de A-merk hoogrendementspanelen.

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Close Menu