Infrarood: verwarmen met de kracht van de zon

Het nieuwe verwarmen met energiezuinig infraroodtechniek

Stap ook over op het nieuwe verwarmen met onze energiezuinige infrarood verwarmingssystemen. Objecten, muren, vloeren en mensen worden door opname van warmtestraling verwarmd en geven deze warmte grotendeels terug (emitteren). Dit zonder dat daarvoor eerst alle lucht in de ruimte moet worden opgewarmd. Het werkt efficiënt is minimaal 30 % goedkoper dan convectie, comfortabel en gezond.

Luchtverwarming met gas is bijzonder inefficiënt. Om een ruimte comfortabel te verwarmen moet het volledige volume aan lucht in de ruimte worden opgewarmd. Bovendien heeft de verwarmde lucht de vervelende eigenschap om naar het plafond te stijgen.

                                  Infrarood vloerverwarming

Warmte met een warmtepomp of een Zonnestroomboiler en infraroodtechniek

Uw pand verwarmen kan met een warmtepomp en werkt als lage temperatuur verwarming uitstekend! natuurlijk kunnen wij u hier over informeren met een op maat gemaakt warmteplan.

Het kan ook simpeler, goedkoper en efficiënter en duurzamer met onze elektrisch infraroodtechnieken in combinatie met een boiler of doorstroomapparatuur. Onze P.V.- zonnestroomboiler werkt zowel op gewone zonnepanelen als op zonnecollectoren en bied ook de mogelijkheid voor het aansluiten van andere warmtebronnen. Ook uw vloerverwarming kan ermee worden aangestuurd. Met onze infrarood verwarmingstechnieken, kun je zowel lokaal verwarmen als een pand geheel en comfortabel verwarmen. Dit met een besparing van 30 tot 40 % op uw gasrekening. Bovendien kan de benodigde energie worden opgewekt uit eigen zonnestroom, waardoor u (grotendeels)onafhankelijk wordt van energie.

Voorbeeld van een Zonneboiler met Heatpipes

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Close Menu