Greentastic
Transparant | Betaalbaar | Duurzaam

Specialist in zonnepanelen en duurzame energiebesparende technieken
Greentastic  beschikt over een team van mensen met jaren ervaring in diverse disciplines en de zonnepanelen branche. De mensen werken met passie in de branche van verduurzaming, weten te allen tijde de nieuwste technieken te gebruiken en halen alles uit de kast om voor u het beste resultaat uit uw investering te bewerkstelligen.

Wij verzorgen duurzame energiebesparende projecten op maat met een breed pallet aan technieken, een compleet energiebesparend plan en naar wens een passende financiering.

Onze opbrengstgaranties en zekerheden
Met een volledig energiebesparend plan garanderen wij een besparing van minimaal 60% tot 80% op uw huidige energierekening voor minimaal 15 jaar. Wanneer de situatie het toelaat kunnen we zelfs uw energierekening naar € 0,- brengen. Bovendien kunnen wij u een unieke netto opbrengstgarantie aanbieden op een zonnepanelensysteem voor minimaal 10 jaar verzekerd.

Duurzame groene bijdrage
Onze producten zijn duurzaam en gebruiken beduidend minder energie dan de conventionele producten. Neem bijvoorbeeld LED-verlichting. De verlichting is minimaal 60% tot wel 90% goedkoper in energieverbruik, heeft een 8x langere levensduur en is nagenoeg onderhoudsvrij. U als klant kiest voor duurzaamheid, een groene bijdrage aan het milieu en krijgt daarnaast direct voordeel op de energierekening en uitstekend licht.

Zekerheid van veilig zaken doen
Al onze transacties worden geregeld via de ING bank met BuyRely. U als klant heeft hiermee de zekerheid veilig zaken te doen zonder enig risico. Veilig, makkelijk en vertrouwd.

De hoogste kwaliteit
Wij staan garant voor duurzame kwaliteit en garanderen het beste rendement uit een investering. Dit kunnen wij garanderen omdat wij de nieuwste technieken gebruiken en de beste merken en voor ieder project het meest optimaal maatwerkplan berekenen.

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Meer informatie

Wij geloven in wat we doen!

Close Menu